Search
Close this search box.

Bijna 4 miljoen luisteraars voor Sky Radio

Sky Radio is de bereiksleider van Nederland in de nov – dec 2013. Volgens de luistercijfers van nov – dec’13 weet het #1 non-stop muziekstation wekelijks 3.840.000 verschillende luisteraars te bereiken.

Ten opzichte van dezelfde luistercijferperiode een jaar geleden is het bereik met ruim 200.000 verschillende luisteraars toegenomen.

Tijdens de kerstperiode blijkt Sky Radio nog steeds onverminderd populair, zo meldt Sky Radio. Sinds de meting van nov-dec’04 wist Sky niet zoveel luisteraars te bereiken als nu. Bij vrouwen is Sky marktleider met een aandeel van 13,1%.

Radio Veronica weet, ten opzichte van dezelfde periode een jaar geleden, een groei te realiseren in de doelgroepen Man AB1 20-49 jaar en in B-to-B. Hier stijgt de zender met ‘Alleen Echte Hits’ respectievelijk van 8,2% naar 8,5% en van 6,2% naar 6,6%. [Radiowereld.NL]