Search
Close this search box.

‘Het busje komt zo’ meest irritante nummer 1-hit

De luisteraars van de landelijke radiozender 100%NL hebben ‘Het busje komt zo’ van Höllenboer verkozen tot meest irritante Nederlandse nummer 1-hit. Ook Guillermo & Tropical Danny met ‘Toppertje’ en ‘Het Pizzalied’ van André van Duin, hebben een hoge irritatiefactor.

De hele week stond 100ProcentNL in het teken van ‘De Week Van De Nummer 1-Hits’.

In het kader daarvan ging het radiostation op zoek naar de meest irritante Nederlandse nummer 1-hit. Luisteraars konden hun stem uitbrengen op de website van het landelijke radiostation.

Gerard Oosterlaar van Höllenboer kan eigenlijk niet anders dan instemmen met de keuze van de luisteraars, vertelt hij op 100% NL. “Wij ervaren het zelf ook als irritant. Één keer ‘Het busje komt zo’ is leuk, de tweede keer misschien ook nog wel. Maar daarna… Oh, verschikkelijk”. ‘Het busje komt zo’ stond in september 1995 vijf weken op de eerste plaats in de Top 40.

Luisteraars konden ook kiezen op: Hakkûhbar met ‘Gabbertje’? — Johan & De Groothandel met ‘Als Dick me hullep nodig heb’ — Guillermo & Tropical Danny met ‘Toppertje’ — The Opposites ft. Gers & Sef met ‘Broodje Bakpao’ — Dries Roelvink met ‘Alleen door jou’. [Radiowereld.NL]