Zo begon de Barry Paf Show op 100% NL (audio)

“Ik knijp even in mijn arm. Is het echt? Nee dit is geen droom. Het is real.” Met deze woorden opende Barry Paf zijn allereerste vaste radioprogramma op 100% NL. Voortaan presenteert hij elke maandag tot en met donderdag tussen 16 en 19 uur de “Barry Paf Show” op het landelijke radiostation.

Voor Paf betekent het na ruim twee jaar een terugkeer met een vast programma op de landelijke radio. En daar is hij behoorlijk blij mee. “Yes het is zover: de allereerste Barry Paf show hier op 100% NL. En wat voelt dit goed zeg. Voor mij een heel speciaal moment, weer elke dag op de landelijke radio. Voor mij is dit de start van een nieuwe fase in mijn leven.

Eind juli werd bekend dat Paf een vast programma zou krijgen op 100% NL. Kort daarvoor was hij al enkele keren als invaller op de zender te horen geweest.   

Paf was bijna 20 jaar op Radio 538 te horen. In juli 2016 kwam er onverwachts een einde aan de samenwerking tussen de deejay en 538.

Maandag is 100% NL ook gestart met haar nieuwe programmering. Voortaan zijn er ook gepresenteerde programma’s in de avond en in het weekend te horen. [Radiowereld.NL]