Search
Close this search box.

Radio 538 genomineerd voor beste radiostation ter wereld

Radio 538 is wederom genomineerd voor een International Dance Music Award (IDMA) in de categorie ‘Best Radio Station’. Het station gaat de strijd aan met onder andere het Amerikaanse radiostation Sirius XM en het Engelse radiostation BBC Radio 1.

Om deze award te winnen kunnen luisteraars stemmen op de website van 538. De uitreiking van deze internationale prijs vindt plaats tijdens de Winter Music Conference in Miami Beach.

Radio 538 DJ Dennis Ruyer: “Op deze nominatie zijn we natuurlijk supertrots, maar het zou pas echt te gek zijn als een Nederlands radiostation dit keer wint! Ik roep heel Nederland dan ook op om te helpen met winnen, dus stem.”

Radio 538 is al eerder genomineerd in verschillende categorieën en sleepte in 2008 de prijs voor ‘Best Podcast’ in de wacht. Ieder jaar stemmen ongeveer twee miljoen mensen uit meer dan 206 landen op hun favoriet. [Radiowereld.NL]