Tiësto krijgt eigen radioshow op BBC Radio 1

De Nederlandse dj Tiësto krijgt zijn eigen maandelijkse radioshow op BBC Radio 1. Dat heeft de dj vrijdag bekendgemaakt op Twitter. Tiësto is vanaf 24 april te horen op de Britse radiozender. De 45-jarige dj, die eigenlijk Tijs Verwest heet, laat weten zin te hebben in de nieuwe klus.

Tiësto: “Ik hoop dat jullie klaar zijn om met mij te feesten.” Tiësto is niet de eerste Nederlandse dj die aan de slag gaat bij de Britse omroep. Eerder was Nicky Romero te horen in de show In New DJs We Trust, waarbij verschillende beginnende plaatjesdraaiers afwisselend muziek laten horen.

Tiësto heeft al een eigen radioprogramma op de publieke staatszender 3FM. De dj draait sinds 2011 iedere zaterdag plaatjes in Tiësto’s Club Life. Eerder presenteerde hij dat programma op Radio 538. [Radio.NL/Novum]

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email