Search
Close this search box.

Johan Vlemmix gaat opnieuw weddenschap aan

Johan Vlemmix gaat weer een weddenschap aan met een radiostation. Tijdens zijn wekelijkse showbizzrubriek in de ochtendshow van de Brabantse radiozender 8FM beweerde de entertainer dat hij van iedereen binnen één maand een bekende Nederlander kan maken. De presentatoren van de show besloten Johan daar aan te houden en riepen luisteraars op zich te melden.

Uit alle inzendingen van mensen die graag beroemd willen worden, heeft Vlemmix een 27-jarige vrouw gekozen. Maandag gaat de weddenschap in, en op 22 oktober moet blijken of hij de weddenschap heeft gewonnen. Hoe Vlemmix de uitdaging gaat aanpakken, weet de entertainer volgens 8FM nog niet. Als zijn kandidate over een maand nog geen BN’er is, mag ze op kosten van de Brabander naar New York.

Het is niet de eerste keer dat de oranjefanaat een weddenschap sluit met een radiostation. In 2002 verloor hij een wedje van dj Rick van Velthuysen van Radio 538. In een uitzending durfde Vlemmix te wedden dat zijn Partij van de Toekomst minstens één zetel in de Tweede Kamer zou halen. Bij de parlementsverkiezingen wist Vlemmix’ partij geen zetel te bemachtigen. Als tegenprestatie liep hij daarna van Hilversum naar Rome. [Novum/Radio.NL]