Zoek
Sluit dit zoekvak.

Veronica’s vrijdagavond vanaf april vol met auto’s

Auto’s domineren vanaf april de vrijdagavond van Veronica, met een nieuw seizoen ‘Ranking the Cars’ vanaf vrijdag 21 maart en nieuwe afleveringen van Top Gear. Op 11 april start ‘Ranking the Cars’, gepresenteerd door de onbekende presentatrice Tess Milne.

‘Ranking the Cars’ was eerder al te zien bij Veronica met Lauren Verster als presentatrice. Nu is het aan Tess Milne om in Nederland langs eigenaren van opvallende auto’s te gaan en te achterhalen waarom ze juist voor die wagen hebben gekozen. Ook de auto’s van BN’ers komen voorbij, zoals de BMW Cabrio van Lieke van Lexmond en de auto van Najib Amhali.

Top Gear (4 april)
Vanaf 4 april zendt Veronica geen oude herhalingen meer uit van Top Gear. Het nieuwste seizoen uit van Top Gear begint met twee nieuwe specials.

Top Gear Sydney Special (21 maart)
Op vrijdag 21 maart wordt de ‘Top Gear Sydney Special’ uitgezonden waarin Jeremy Clarkson en James May een autofestival in Sydney hosten. Samen met gastheren Shane Jacobsen en Steve Pizatti vermaken ze een publiek van 40.000 Top Gear-fans.

Top Gear Worst Car Special (28 maart)
Op vrijdag 28 maart is de Top Gear Worst Car Special te zien. Jeremy Clarkson en James May gaan dan samen op zoek naar ’s werelds slechtste auto aller tijden.

Top Gear
Vanaf 4 april is seizoen 21 van Top Gear te zien bij Veronica. Richard Hammond, Jeremy Clarkson en James May bespreken hierin weer de veel auto’s, zoals de McLaren P1 en de Porsche 918. Ook worden er verschillende nieuwe wagens getest, waaronder een nieuwe vorm van een hypercar en drie nieuwe Duitse hatchbacks. Onder anderen James Blunt en Aaron Paul, nu in de bioscoop te zien in de film Need for Speed, komen dit seizoen op bezoek bij de drie mannen. [Radiowereld.NL]