Vleugelsessies op Radio 538 bij Evers Staat Op

Het programma ‘Evers staat Op’ bij Radio 538 start deze week de reeks ‘Vleugelsessies’. Bekende artiesten komen daarvoor naar de Live38-studio voor een unieke pianoversie van een bekende hit. Idee erachter is dat een goed liedje eigenlijk niet meer nodig heeft dan een mooie stem en een piano.

Er zijn inmiddels sessies opgenomen met Racoon, Marco Borsato, Edsilia Rombley, Anita Meyer en Jan Smit.

538: “Edsilia opende vanmorgen in de show van Edwin Evers de eerste van, hopelijk een lange reeks bijzondere optredens. Met haar bekende sound brengt ze het nummer ‘In the shadows’ van ‘The Rasmus’ naar een andere dimensie.”

De  ‘Vleugelsessies’ vormen voortaan een vast onderdeel in de populaire ochtendshow. Edwin Evers nodigt de beste Nederlandse artiesten uit om, onder begeleiding van een pianist, een bekend nummer in deze mooie ingetogen uitvoering te laten horen. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten