Marc de Hond doet live verslag van rolstoelbasketbal finale

Rolstoelbasketballer en presentator Marc de Hond gaat zaterdag 12 april op, de nieuwe sportzender van Nederland, ALLsportsradio voor het eerst op de Nederlandse radio een live verslag verzorgen van de NK rolstoelbasketbal finale.

Marc de Hond ging tijdens de opening van ALLsportsradio op 30 januari met presentator Rick Winkelman de weddenschap aan om voor een uniek live verslag te gaan zorgen, als hij met z’n eigen team Apollo Amsterdam niet in de finale terecht zou komen. ”Ik heb altijd al bij Langs de Lijn willen werken en dit wordt dan nu mijn debuut langs de lijn”.

De finale van de eredivisie rolstoelbasketbal tussen DeVeDo uit Ermelo en Arrows uit  Rotterdam vindt zaterdag 12 april om 14.30 uur plaats in het Topsportcentrum in Almere. Volgens De Hond wordt het spannend zaterdag en kan de NK finale nog alle kanten op. “Ik vind DeVeDo de favoriet, maar het zal niet de eerste keer zijn dat Arrows verrast. Die kunnen de finale ook gewoon winnen. Hier spelen ook veel goede ervaren spelers en hebben veel lengte in de ploeg”, laat hij op ALLsportsradio weten.

Marc de Hond, die in 1999 startte als dj bij 3FM, gaat met dit live verslag zaterdag ook zorgen voor een primeur op de Nederlandse radio. “Ik heb dit nog nooit meegemaakt, dus ik vind het erg leuk om te gaan doen”. ALLsportsradio doet zaterdagmiddag vanaf 14.00 uur live verslag. [Radiowereld.NL]

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email