Zoek
Sluit dit zoekvak.

Model uit de kleren tijdens radioshow Ruud de Wild op 538

In de studio van Radio 538 tijdens het radioprogramma van Ruud de Wild heeft donderdagmiddag een naaktshoot plaatsgevonden. Een Playboymodel ging daar uit de kleren om wat naaktfoto’s van zich te laten nemen. Dat was via de website visueel tussen 16:00 en 19:00 uur te volgen op Radio 538.

Luisteraars niet op de hoogte?
Maar luisteraars wisten van niets volgens 538. “Tijdens het programma werd er geen aandacht besteed aan deze opmerkelijke gebeurtenis. Alleen de luisteraars, die Radio 538 volgden via visual radio op 538.nl, waren de gelukkige getuigen van de fotoshoot,”, zo meldt een persvoorlichter.

Dat is opmerkelijk, aangezien Ruud de Wild het diverse malen meldde op de radio. Ook het Twitteraccount @538 maakte er melding van.

Aanleiding is een binnenkort te verschijnen nummer van Playboy. Het mannenblad komt in september met The Music Issue. [Radio.NL/Novum]