Zoek
Sluit dit zoekvak.

Radio 10 grootste stijger van alle radiostations

Het nieuwe Radio 10 blijft scoren en groeit als kool. Volgens de meest recente luistercijfers van het ‘Nationaal Luister Onderzoek’ is het marktaandeel van Radio 10 gegroeid van 3,9% naar 4,5%. Hiermee is Radio 10, de oudste commerciële radiozender van Nederland, de grootste stijger van alle radiostations in de periode april-mei 2014.

Algemeen Directeur Carlo de Boer van Radio 10: ‘Toen de luistercijfers vanmorgen bekend werden gemaakt, was hier een soort Jack van Gelder oer brul te horen. Wat een topcijfers! Het marktaandeel van Radio 10 stijgt in 1 maand met ruim 15% en in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar groeien we zelfs ruim 60%.

Dit zijn uitzonderlijke groeipercentages die niet vaak voorkomen in radioland. Oranje wordt wereldkampioen en Nederland zet de radio massaal op 10. We blijven juichen.’ [Radiowereld.NL]