Zoek
Sluit dit zoekvak.

‘Bridget Maasland en Jan Smit zoenden op Ibiza’

Bridget Maasland en Jan Smit hebben gezoend toen ze samen op Ibiza waren voor opnamen van De Zomer Voorbij. Dat vertelt een ooggetuige aan Novum Nieuws.

Bridget Maasland en Jan Smit hebben gezoend toen ze samen op Ibiza waren voor opnamen van De Zomer Voorbij. Dat vertelt een ooggetuige, die de twee zag zoenen in een strandtent toen de camera’s uitstonden, aan Novum Nieuws.

Volgens de ingewijde duurde de zoenpartij niet erg lang en werd het stel omringd door collega’s. Het leek om een spelletje te gaan. De ooggetuige hoorde de 39-jarige Maasland na afloop zeggen dat Smit, die getrouwd is, er niet veel van bakte.

De managers van Maasland en de 28-jarige Smit zeggen zich niet te kunnen indenken dat de twee hebben gezoend. “Ik kan het me niet herinneren en ik kan het me ook niet voorstellen”, reageert Aloys Buys, die zelf ook op Ibiza was. “Ik was erbij en ik heb niks gezien.” Ook Maaslands manager trekt het verhaal in twijfel. “Ik kan het me niet voorstellen.”

In De Zomer Voorbij gaat Smit op pad met de 3JS en Kees Tol. Ieder jaar worden gasten uitgenodigd. Dit jaar zijn dat onder anderen Maasland, Tim Douwsma en Dave von Raven. De opnamen begonnen vorige week en het programma komt vanaf 3 september op televisie.

[NOVUM]