Jules van Hest aan de slag bij Q-music Limburg

Jules van Hest keert terug naar zijn wortels en gaat aan de slag bij Q-music Limburg. Vanaf 1 augustus presenteert hij het regionale programma tussen 9 en 13 uur. Van Hest neemt het stokje over van Joep Roelofsen, die naar de avond verhuist.

De in Limburg geboren Van Hest begon zijn radiocarrière bij de lokale omroep P&M. Via de Radio 538 DJ-school kreeg hij in 2001 een programma op het landelijke radiostation.

Daarna volgden onder meer Dolfijn FM, Hotradio en TMF Radio. In 2007 ging Van Hest aan de slag bij Radio Veronica waar hij onder meer ‘Ook Goeiemorgen’ en ‘Oh wat een nacht’ presenteerde.

Vanaf 1 augustus is Van Hest dagelijks te horen bij Q-music Limburg. Het landelijke radiostation is sinds kort ook in de meest zuidelijke provincie van het land te ontvangen op FM. Bij Q-music Limburg volgt hij Joep Roelofsen op, die naar de avond verhuist. [Radiowereld.NL]