Search
Close this search box.

Nieuwe vormgeving voor Q-music

The Max, het jinglepakket waarmee Q-music in Nederland en België on air is, is uitgebreid met 6 cuts. Daardoor bestaat het pakket, geproduceerd door Brandy, intussen uit 22 basiscuts.

Brandy: “De tracks klinken super actueel, maar blijven weg van lawaaierige soundeffects. En wat belangrijk is: ze zorgen voor een instant herkenbaarheid van het merk.

Net zoals de zender zelf is het The Max-pakket van Q-music constant in beweging en ontwikkeling. Geregeld wordt het pakket uitgebreid met nieuwe tracks die perfect matchen met de recentste hits. Ze geven het station een ongelofelijke dynamiek.”

Q-music live met OmniPlayer
Q-music draait sinds deze zomer ook volledig met OmniPlayer, het nieuwe uitzendsysteem van M&I Broadcast Services, dat in samenwerking met verschillende radiostations in Nederland werd ontwikkeld.

Jaap van ’t Riet, Hoofd Techniek Q-music: “Voor OmniPlayer kiezen was niet heel ingewikkeld. Er speelden twee belangrijke factoren. OmniPlayer is niet alleen een stabiel play-out systeem voor in de radiostudio, het biedt bijvoorbeeld ook de mogelijkheid om simultaan verschillende jingles en reclamespots in te zetten bij Q-music en Q-music Limburg zonder dat een DJ zijn werkwijze moet wijzigen. De tweede factor die meespeelde in de keuze voor OmniPlayer is de jarenlange professionele samenwerking met M&I en support die 7×24 beschikbaar is.” [Radiowereld.NL]