Search
Close this search box.

Moslim Omroep en Joodse Omroep werken samen op Radio 5

Radio 5 start op 1 februari met een nieuwe en actuele radioreportageserie met als titel ‘Wat is hier eigenlijk aan de hand?’ Dit wordt gepresenteert door verslaggeefster Sonja Allachi en reporter Tal Sarid.

Verslaggeefster Sonja Allachi van het programma Dichtbij Nederland van de NTR en de Moslim Omroep en reporter Tal Sarid van de Joodse Omroep trekken door Nederland en doen verslag van de Islamitisch-Joodse verstandhouding in zijn actuele complexiteit.

Vanuit ieders eigen achtergrond en invalshoek belicht het duo de pogingen tot dialoog, begrip en steun, maar ook de soms verhitte confrontaties tijdens bijvoorbeeld demonstraties en discussiebijeenkomsten.

De reportages zijn met grote regelmaat en afhankelijk van de actuele ontwikkelingen te beluisteren in de programma’s Dichtbij Nederland van de NTR en de Moslim Omroep (elke werkdag 21:00 uur, NPO Radio 5) en De kunst van het luisteren van de Joodse Omroep (zondag 18:00 uur, NPO Radio 5). [Radiowereld.NL]