Zoek
Sluit dit zoekvak.

Slam presenteert ‘Housuh in de Pauzuh’ Top 1000

Radiozender Slam trakteert de luisteraars binnenkort op een nieuwe muzieklijst: de ‘Housuh in de Pausuh Top 1000’. Deze Top 1000 onderscheidt zich van andere lijsten doordat de playlist alle kanten op gaat en volledig in een mix is. Vijf dagen lang worden luisteraars meegenomen in een een reis naar het verleden.

Wat is de ultieme guilty pleasure? Luisteraars kunnen vanaf donderdag stemmen op zijn of haar favoriete track. Stemmen kan tot en met woensdag 22 februari.

De ‘Housuh in de Pauzuh Top 1000‘ is vanaf zondag 26 februari tot en met donderdag 2 maart van 09.00 tot 19.00 uur te horen op Slam.

Het dagelijkse lunchprogramma ‘Housuh in de Pauzuh‘ is inmiddels uitgegroeid tot een begrip. Normaal elke dag tussen 12.00 en 13.00 uur. Martijn Zuurveen, Radio Director RadioCorp: “We zien aan de luistercijfers hoe populair het programma ‘Housuh in de Pauzuh’ is; de cijfers blijven stijgen. Dat vraagt om meer, daarom brengt Slam nu de ’Housuh in de Pauzuh Top 1000’. Vijf dagen lang knalt de energie uit de speakers, met de 1000 beste nummers.” [RadioWereld.NL]