Slam stuurt luisteraar op Formule 1 wereldreis

Onder toeziend oog van Slam-presentator Daniel Lippens en voormalig autocoureur Tom Coronel wist een 26- jarige luisteraar van Slam de snelste tijd neer te zetten op de kartbaan in Huizen. Hij wint daardoor de allergrootste prijs die de radiozender ooit heeft weggegeven: een Formule 1 wereldreis.

Hij gaat naar de Grand Prix in drie verschillende continenten en kan Max aanmoedigen in het Verenigd Koninkrijk, Mexico en bij de allerlaatste race in Abu Dhabi.

Radiozender Slam werd overspoelt door tienduizenden reacties van luisteraars, waarvan 20 luisteraars werden geselecteerd voor de finale. In de finale moesten de luisteraars het tegen elkaar opnemen en degene met de snelste tijd is de winnaar. Dinand uit Enschede wist tijdens de wedstrijd de snelste tijd neer te zetten.

Dinand kan zijn geluk niet op: “Echt geweldig dit, ik had dit niet verwacht. Ik zag 20 man met allemaal hele fanatieke koppies. Ik heb met een aantal van te voren gesproken, iedereen was super enthousiast en gemotiveerd om te winnen. Op de reis neemt hij zijn zwager Pascal mee. Dinand kijkt het meest uit naar Mexico en zwager Pascal kijkt het meest uit naar Abu Dhabi“. [RadioWereld.NL]

Foto: Slam