Search
Close this search box.

Jeroen van Inkel en Mart Smeets trappen Warme Truiendag af

Jeroen van Inkel en Mart Smeets geven vrijdag in de ochtendshow van Radio Veronica het startsein voor Warme Truiendag 2015. Samen met onder andere Helga van Leur, Kim-Lian van der Meij, Art Roijakkers en Danny Blind trekken ze op deze dag een warme trui aan en zetten de verwarming een tandje lager.

Afgelopen twee weken heeft Radio Veronica deejay Jeroen van Inkel bekende mensen uitgedaagd om mee te doen aan Warme Truiendag. De deal was makkelijk: zij krijgen de Warme Trui van 2015 die je warm houdt bij 17 graden en zetten op 6 februari de verwarming een graad lager.

Jeroen van Inkel: ‘Het is echt super om te zien dat iedereen wil meewerken. Als kers op de taart belden wij Prinses Laurentien, die deze energiebesparingsactie een warm hart toe draagt.’ [Radiowereld.NL]