Zoek
Sluit dit zoekvak.

Menno Koningsberger wordt CEO bij 538Groep

[Update] Menno Koningsberger wordt per 1 juni benoemd tot CEO van de 538Groep. Hij volgt in die functie Jacqueline Smit op die het bedrijf na bijna twee jaar verlaat. In de afgelopen periode heeft zij de 538Groep door een belangrijke transitie geloodst en fit gemaakt voor het actuele speelveld. Naast de radiozenders Radio 538 en Slam FM is het bedrijf actief in TV, events, concepts en digital.

Menno Koningsberger (42) is nu nog Algemeen Directeur van Q-music. Hij is sinds 2012 actief in de radiobranche als directeur, als voorzitter van de Vereniging Commerciële Radio (VCR) en als bestuurslid van het Radio Advies Buro (RAB).

Koningsberger heeft ruime ervaring in marketing, sales en het leiden van grotere teams.

Sinds 1997 heeft hij gewerkt bij gerenommeerde merkspelers als Q-music, Mars en Reckitt Benckiser.

Menno Koningsberger: “Merken, muziek en marketing zijn mijn drie passies, die bij een leidende radiospeler als de 538Groep perfect bij elkaar komen. Ik kijk er zeer naar uit om een team met getalenteerde radiomensen te mogen aansturen, waarbij de luisteraar altijd het uitgangspunt zal zijn.” [Radiowereld.NL]