Search
Close this search box.

Patrick Kicken geeft 3FM deejay Frank van der Lende sneer

Patrick Kicken, deejay bij Radio Veronica, vindt het vreemd dat de publieke zender 3FM een onbekende deejay de middagschow laat presenteren. Via twitter heeft Kicken snoeihard uitgehaald naar Frank van der Lende van 3FM.

Frank van der Lende wordt de opvolger van de Coen & Sander Show met Coen Swijnenberg en Sander Lantinga. Dit duo is vanaf 1 september op Radio 538 te horen.

Via Twitter laat Patrick Kicken weten dat het een domme zet van 3FM om Frank een programma tussen 16.00 uur en 18.00 uur te laten presenteren. “Nou dat @3FM is binnenkort ook geen concurrentie meer in de middag. Je hoeft daar maar ’n gek hoedje op te zetten en je krijgt de middagshow“.

Dit zorgde voor veel reacties waarop Kicken meldt: “Hee ik betaal ook mee aan de Nederlandse Publieke Omroep. Dus ik mag als trouwe belastingbetalende burger een mening hebben én ventileren 🙂” [Radiowereld.NL]