Zoek
Sluit dit zoekvak.

Laatste radio-uitzending RuuddeWild.nl 30 april op Radio 538

[Update] Ruud de Wild zal op donderdag 30 april zijn laatste radio-uitzending bij Radio 538 presenteren. De een-na-laatste uitzending van Ruuddewild.nl heeft als thema ‘Bowlen, BN’ers en Bruin Fruit’ en presenteert hij live vanuit Knijn Bowling in Amsterdam. De Wild neemt afscheid van Radio 538 als Creative Director en deejay van zijn dagelijkse radioprogramma Ruuddewild.nl. De Wild is vanavond ook te gast bij Pauw op NPO1.

De komende periode zal Ruud de Wild zich gaan toeleggen op zijn kunst. Zo is vanaf 16 mei nog niet eerder vertoond werk te zien tijdens de expositie ‘Rotterdam or Anywhere’ in LP2, Kop van Zuid, ingang Fotomuseum in Rotterdam.

Carrière
Ruud de Wild is zijn radio-carrière gestart bij de AVRO, om vervolgens vanaf 1992 bij Radio 538 programma’s als Wild in het Weekend en The Jungle te presenteren. Daarna heeft hij zijn tv- en radio carrière buiten Radio 538 voortgezet, onder meer bij BNN, 3FM en Q-music.

Tot tweemaal toe keerde hij terug naar Radio 538. De afgelopen vijf jaren heeft hij het programma Ruuddewild.nl gepresenteerd en het laatste anderhalf jaar was hij als Creative Director betrokken bij de visuele identiteit van Radio 538 en Slam FM.

Ruud de Wild: ‘Ik heb de afgelopen jaren dingen niet met heel mijn hart gedaan, daarvoor is nu tijd.’

Frank Dane zal het middagprogramma op Radio 538 de komende tijd presenteren totdat Coen & Sander in september starten. [Radiowereld.NL]

Update
Ruud de Wild is dinsdagavond ook te gast bij Jeroen Pauw in de Latenight talkshow Pauw op NPO1.