De luistercijfers zijn bekend [Update]

Vanochtend heeft onderzoeksbureau Intomart de luistercijfers bekendgemaakt van de periode mei-juni 2003. Uit deze cijfers blijkt dat Sky Radio 101 FM in deze periode met een marktaandeel van 13 % de best beluisterde zender van Nederland is.

Radio 538 is de tweede zender van Nederland met een marktaandeel van 11.5 %. Radio 2 staat op een derde positie en heeft nu een marktaandeel van 9.8%. Een compleet overzicht  is hier gepubliceerd.

Deze meting vond een maand voor en een maand na de herverdeling plaats. De eerste volledige meting over de situatie na de frequentie verdeling is de juni / juli reportage. Nieuwe toetreders zijn dan ID-T Radio, RTL FM en Radio 103. Deze zijn per 1 juli 2003 opgenomen in het radiodagboek. Over deze nieuwe zenders worden de eerste luistercijfers gepubliceerd op 29 september (Juli / Augustus reportage). [Radio.nl]