Nieuwslezer Arend Langenberg stopt bij Radio 538

Nieuwslezer Arend Langenberg zal binnenkort niet meer te horen zijn bij het commerciële hitstation Radio 538. Binnenkort loopt het contract tussen Sky Radio en Radio 538 af, waardoor Radio 538 eigen nieuwslezers gaat inzetten om het nieuws te lezen.

Het radiostation heeft hiervoor Henk Blok aangetrokken, zoals eerder op deze site te lezen was. Henk Blok is tevens werkzaam voor RTV Utrecht. Daarnaast wordt ook Jasmijn van Dijk aangetrokken. Van Dijk werkte eerder voor de NOS, VeronicaFM en YorinFM. Naast presentatiewerk zal ze ook de 538 nieuwsredactie gaan versterken. De zender zal gebruik gaan maken van de diensten van het ANP.

Radio 538 heeft inmiddels een complete spreekcel gebouwd voor de nieuwe nieuwslezers en zal het eigen nieuws overdag gaan uitzenden. Na 19 uur zal vervolgens worden overgeschakeld op het ANP nieuws. Arend Langenberg blijft nog wel gewoon te beluisteren via de Sky Radio radiostations: Sky Radio, Radio 103 / Veronica en Classic FM. [Radio.nl]