Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ochtendshow Q-music vanuit gezelligste motorclub van Nederland

Mattie Valk en Wietze de Jager hebben de Shadow Motorclub uitgeroepen tot ‘Gezelligste motorclub van Nederland’. Vrijdag komt het duo met de ochtendshow tussen 06.00 uur en 09.00 uur live vanuit het clubhuis van de Shadow Motorclub in Papendrecht.

Na een spannende strijd met bijna 400 unieke inzendingen van Nederlandse motorclubs, werd donderdagmorgen in de ochtendshow van Mattie & Wietze bekendgemaakt dat de Papendrechtse Shadow Motorclub de meest gezellige motorclub van Nederland is.

Twee weken geleden startten Mattie & Wietze deze zoektocht om een tegengeluid te laten horen na alle recente negativiteit rondom motorclubs.

Uit de bijna 400 inzendingen van Nederlandse motorclubs werd een top 5 samengesteld, zodat Q-luisteraars de afgelopen week konden stemmen op hun favoriet. De clubs voerden enthousiast campagne om kans te maken op de meeste stemmen. Zo deelden ze foto’s en zelfgemaakte filmpjes op diverse social media kanalen om zoveel mogelijk stemmers voor zich te winnen.

Joni, lid van de Shadow Motorclub, reageerde enthousiast: “Ik zorg dat onze motors gepoetst zijn als jullie morgen komen en ik ga vannacht niet slapen, zodat ik zeker weet dat ik morgen op tijd op de motor zit!”. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten