Line-up 10e editie van De Musical Sing-a-Long op NPO1 bekend

Frits Sissing en Anouk Maas presenteren op zondag 30 augustus op NPO1 de tiende editie van het jaarlijkse meezingspektakel vanaf het Amsterdamse Museumplein: De Musical Sing-a-Long. Bekende artiesten zingen nummers uit musicals die het komende seizoen in de Nederlandse theaters te zien zijn.

Zo geven onder anderen Tim Douwsma, Jim Bakkum, Pia Douwes en Freek Bartels acte de présence. De musical line-up van de jaarlijkse sing-a-long bestaat onder meer uit The Bodyguard, Grease, Billy Elliot de Musical, Meisje met het rode haar, Jesus Christ Superstar en Willem Ruis, De show van zijn Leven.

Dit jaar staan er ook internationale musicalsterren op het podium, met een medley van discohits uit Priscilla – Queen of the Desert. Ook de musical Beauty and the Beast, waarin Anouk Maas het komend theaterseizoen zelf te zien is, passeert de revue.

De Musical Sing-a-Long van AVROTROS is op zondag 30 augustus live vanaf 21.20 uur te zien bij NPO1.[Radiowereld.NL]