Lindo Duvall en Luc van Rooij aan de slag bij Radio Royaal

De regionale zender Radio Royaal start maandag met een nieuwe programmering. Voortaan is Lindo Duvall tussen 10 en 13 uur te horen, terwijl Luc van Rooij de middagshow tussen 16 en 19 uur voor zijn rekening gaat nemen.

Lindo Duvall is momenteel al elke werkdag tussen 14 en 16 uur te horen op zusterstation Decibel. Dit blijft hij ook gewoon doen. Afgelopen zomer was Duvall als invaller op Radio 10 te horen.

Luc van Rooij werkte in het verleden onder andere Radio Veronica en 3FM. Recent was hij nog korte tijd in de middag op de lokale zender Feel Good Radio te horen.

Door de komst van Duvall en Van Rooij is Frank van der Klugt niet langer meer te horen op Radio Royaal. Erik Kerkhof verhuist naar het weekend, terwijl Barry Brand “Cafe Royaal” gaat presenteren. [Radiowereld.NL]