Zoek
Sluit dit zoekvak.

Groot Nieuws Radio blij met Gouden RadioRing (filmpje)

Het programma Blessings van Groot Nieuws Radio heeft de Gouden RadioRing gewonnen. Tijdens het radiogala nam presentator Tim Hendriks woensdag de prijs in ontvangst. Tim Hendriks: “Ik ben enorm dankbaar voor de betrokkenheid van luisteraars bij Groot Nieuws Radio. Dat laten ze keer op keer zien. Deze radioprijs toont aan dat ons werk gewaardeerd wordt door het publiek.”

In de 32 uur voor de uitreiking kon het publiek stemmen op drie radioprogramma’s. De luisteraars van Groot Nieuws Radio hebben massaal gestemd. Daarbij kreeg Blessings meer stemmen dan de uitdagers Bij Igmar (Slam) en Helemaal Haandrikman (Radio 2).

In het programma Blessings staan de boodschappen en verzoekplaten van luisteraars centraal.

“Gods liefde voor mensen werkt door muziek en de woorden heen. Het is gaaf om dit elke dag weer te mogen doorgeven via ons station“, aldus Hendriks.

Wilfred Hardeman, teamleider van de redactie: “In de afgelopen tien jaar is Groot Nieuws Radio uitgegroeid van een mooie droom tot een professioneel radiostation. Ik vind het een groot compliment voor ons team dat we deze prijs mogen ontvangen.”

Groot Nieuws Radio is een christelijke station dat uitzend via de middengolf, DAB+ en op internet. Naast het programma Blessings zijn er ook programma’s met actualiteiten uit kerk en samenleving, muziek en bijbelstudies. [Radiowereld.NL]