Search
Close this search box.

Radio 10 en 100% NL erg blij met nieuw luistercijfers

Radio 10 en 100% NL zijn blij met de nieuwe luistercijfers die dinsdag zijn gepubliceerd. Radio 10 scoort met 5,8% het hoogste marktaandeel sinds de terugkeer op FM ruim twee jaar geleden. 100% NL is met een marktaandeel van 4,1% voor het eerst in haar bestaan net zo groot als Radio Veronica.

Dit blijkt uit de vanochtend door het Nationaal Luister Onderzoek gepubliceerde luistercijfers over de periode september-oktober 2015.

Algemeen Directeur Carlo de Boer: “’Wat een fantastische luistercijfers. Radio 10 groeit door op alle fronten. Niet alleen hebben we er weer veel nieuwe luisteraars bijgekregen, maar ook in de doelgroep luisteraars tussen 20 en 49 jaar hebben we met 6% marktaandeel een nieuw hoogtepunt te pakken. Een mooi rapportcijfer van onze 1.344.000 verschillende luisteraars per week.”

Over twee wekend start Radio 10 het de langste hitlijst van Nederland, de Top 4000. Vanaf 30 november is de Top 4000 de hele maand december te horen op Radio 10.

100% NL groeit door
De luistercijfers van 100% NL zijn deze maand ook goed gestegen. De radiozender had een een maand geleden nog een marktaandeel van 3.8%. Op dit moment is dat 4,1%. Daarmee is het voor het eerst in haar bestaan net zo groot als Radio Veronica.

Algemeen Directeur Carlo de Boer: “Het gaat lekker met 100% NL. In vergelijking met vorige meting is ons marktaandeel met 8% gestegen.”  [Radiowereld.NL]