Humberto Tan genomineerd voor Evers Staat Op Award

[Update] Radio 538 deejay Edwin Evers en zijn team blikken volgende week samen met de luisteraar terug op 2015. Elke dag wordt er een ‘Evers Staat Op Award’ uitgereikt aan bekende vrienden van de ochtendshow. Luisteraars van 538 kunnen hiervoor hun stem uitbrengen op EverstStaatOp.nl.

Welke band gaf het beste live optreden bij Evers Staat Op? Wie zijn de leukste vriend en vriendin van de show, welke track uit Die Verrückte Halbe Stunde is favoriet en wie deed de allerbeste ZangMixShow in 2015? De luisteraar bepaalt wie er uiteindelijk met een award naar huis gaat. De Evers Staat Op Awards worden dit jaar voor het eerst uitgereikt.

Er kan vanaf vandaag gestemd worden op vijf genomineerden in vijf verschillende categorieën. Onder andere Beau van Erven Dorens, Humberto Tan, Chantal Janzen, Miss Montreal, Charly Lownoise & Mental Theo, Mark van Bommel en Irene Moors maken kans op een ‘Evers Staat Op Award 2015.. De uitreiking van de Evers Staat Op Awards is vanaf volgende week maandag elke werkdag te horen bij Evers Staat Op.

Stemmen kan in de categorieën:

De vriend van de show 2015: Jandino Asporaat, Albert Verlinde, Beau van Erven Dorens, Mark van Bommel, Humberto Tan.

De vriendin van de show 2015: Chantal Janzen, Nicolette van Dam, Irene Moors, Miss Montreal, Quinty Trustfull

Beste live optreden van 2015: Douwe Bob, Kensington, Guus Meeuwis, Common Linnets, Dotan

Beste ZangMixShow van 2015: VanVelzen, Nick en Simon, Glennis Grace, Jeroen van der Boom, Xander de Buisonjé

Beste Verrückte track van 2015: Paul Elstak – Rainbow In The Sky, Guillermo & Tropical Danny – Toppertje, Charly Lownoise & Mental Theo – Wonderful Days, Meat Loaf – Paradise by the Dashboard Light, Vengaboys – We Like To Party. [Radiowereld.NL]