Qmusic lanceert digitaal station Qmusic Christmas

Qmusic start vandaag een maand lang met het digitale station Qmusic Christmas. Van 4 tot en met 26 december biedt de zender de beste Kersthits. Het tijdelijke station is onder andere te beluisteren via Radio.NL.

Rob Ester, music & content director bij Qmusic: ‘Met Qmusic Christmas biedt Qmusic nu ook tijdens de sfeervolle decembermaand een mooi alternatief voor muziekliefhebbers in het algemeen, en kerstliefhebbers in het bijzonder. Liefhebbers die geen genoeg kunnen krijgen van die typische Christmas klassiekers. En daar zijn er veel van hoor!’.

Naast het oorspronkelijke station Qmusic lanceerde Qmusic eerder al de extra kanalen Qmusic Non-Stop, Qmusic Het Foute Uur en Qmusic Classics. Het nieuwe digitale station Qmusic Christmas zal gedurende één maand Qmusic Classics vervangen. Alle radiozenders zijn te beluisteren via Radio.NL, het grootste radioplatvorm van Nederland. [Radiowereld.NL]