Ruud de Wild terug op tv bij BNN

[Update] Ruud de Wild is terug op tv. Vanaf zondag is hij ook te zien in het nieuwe tv-programma ‘De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld’. In de eerste aflevering rijden Victoria Koblenko en Josje Huisman met een four-wheel drive door Ethiopië. Deejay en kunstenaar Ruud de Wild en tv-presentatrice Sofie van den Enk rijden in de serie door Madagaskar.

Ruud de Wild terug op tv bij BNN Ruud en Sophie kennen elkaar sinds een aantal jaar als radiocollega’s, maar zijn nog nooit met elkaar op reis geweest. Vanuit de oude hoofdstad Antananarivo proberen ze over de enige doorgaande weg naar de noordoostkust van het eiland te rijden.

Een route die door toeristen wordt gemeden, maar Ruud en Sophie gaan de uitdaging aan. Lege accu’s, nauwelijks te passeren rivieren en levensgevaarlijke modderwegen maken deze rit er één om nooit te vergeten.

In totaal rijden acht BN’er-koppels over de levensgevaarlijke modderwegen langs diepe afgronden en ravijnen, extreme bergpassen en angstaanjagende jungleroutes. Tijdens de ritjes ontstaan er pittige confrontaties en diepgaande gesprekken waarbij de emoties soms hoog oplopen.

BN’er-koppels 
De volgende koppels cruisen de komende weken over de wegen: Victoria Koblenko en Josje Huisman (Ethiopië), Marc-Marie Huijbregts en Isa Hoes (Georgië), Ruud de Wild en Sofie van den Enk (Madagaskar), Bram Moszkowicz en Wibi Soerjadi (Vietnam), Arjan Ederveen en Lenette van Dongen (Bolivia), Kees Tol en Joris Linssen (Mongolië), Bridget Maasland en Rob Kamphues (Siberië), De Jeugd van Tegenwoordig (Peru).

‘De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld’ start zondavond om 20:20 uur op NPO 3 bij BNN. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten