538 op tuintour bij Gerard Joling, Henny Huisman en Rob Geus

De ‘Frank en Vrijdag Show’ draait de komende weken de rollen om bij Radio 538. Normaal gesproken komen bekende Nederlanders naar de studio, nu bezoeken Frank, Jelte en huispianist Albert bn’ers in hun eigen tuin.

De gasten die hun tuin, jacht of paardenstal ter beschikking stellen voor de Frank en Vrijdag Show Tuintour zijn: Gerard Joling, Henny Huisman, Britt Dekker, Rob Geus en Gert Verhulst. De Tuintour start vrijdag (1 juli) in de tuin van Gerard Joling en is de komende vijf vrijdagavonden tussen 18:00 en 21:00 uur te horen op Radio 538..

Frank Dane: “Het wordt een geweldige zomer! Het afgelopen jaar heb ik weer zoveel gasten mogen ontvangen in de Frank en Vrijdag Show, dat het nu de hoogste tijd is dat we eens een bezoekje terug doen bij onze vrienden van de show. [Radiowereld.NL]