538 dj Tiësto draait op Dance4Life Event

Radio 538 DJ Tiësto verzorgt met zijn mixen op 29 november de afsluiting van het Dance4Life Event. Ook vinden tijdens het dansfeest in de Jaarbeurs Utrecht optredens plaats van Lange Frans en Baas B., Elize en The Partysquad. Dat heeft stichting Dance4Life, die zich inzet tegen de verspreiding van hiv en aids, bekendgemaakt. Het dansfestijn vormt de afsluiting van het scholenproject Schools4life. Aan dit project hebben in Nederland duizenden scholieren deelgenomen.

Tienduizend schoolgangers die elk ten minste 50 euro hebben ingezameld voor de projecten van Stop Aids Now, de stichting waarvan Dance4Life Event deel uitmaakt, mogen dat vieren in de Jaarbeurs. Wereldwijd dansen op 29 november tienduizenden jongeren op evenementen van Dance4Life in landen als Mexico, Rusland en Zuid-Afrika. Via satellietverbinding worden de jongeren met elkaar verbonden. [Radio.NL/Novum]