Beschamende en hilarische seksverhalen in ‘Gênant, Maar Waar’

RTL start dinsdag (30 augustus) met een nieuwe serie over waargebeurde ongemakkelijke seksverhalen. De scripted-realityreeks heet ‘Gênant Maar Waar’ en wordt uitgezonden vanaf 21.30 uur bij RTL 5.

RTL: “De naam van je minnaar uitschreeuwen tijdens seks met je partner, betrapt worden tijdens een wild seksavontuur in de babykamer op een verjaardag, of een voorwerp dat vastzit op een plek waar je dat liever niet hebt. Iedereen heeft wel een beschamend seksverhaal in zijn of haar arsenaal.

Zo is één op de twintig vrouwen wel eens in slaap gevallen tijdens de seks en krijgen mannen gemiddeld elf erecties per dag, ook op ongelooflijk ongemakkelijke momenten. En dan zijn deze voorbeelden nog verre van de meest gênante momenten ooit.”

RTL 5 wil dit soort seksverhalen een keer goed in beeld te brengen. Met humor en grappige wendingen wordt de kijker meegenomen in waargebeurde verhalen waarbij het eindstation vaak zelfs de eerste hulp is. De waargebeurde verhalen worden gereconstrueerd met acteurs.

Een waargebeurd verhaal!
In de eerste aflevering komt onder andere het verhaal van Dennis en Birgit aan bod. Deze buurman en buurvrouw hebben stiekem een affaire en spreken elke avond om 22.00 uur af om ‘de hond uit te laten’. Totdat het op een dag gruwelijk misgaat. Terwijl Birgit bezig is om Dennis in de auto oraal te bevredigen, moet Dennis plotseling remmen, waardoor Birgit haar kaken hard op elkaar klappen. Dat leidt tot een bloederige situatie.

Op zondagavond wordt het herhaald. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten