Ook Joey van der Velden weg bij Qmusic

Qmusic is in een week tijd twee weekenddeejays armer. Afgelopen weekend was Joey van der Velden voor de laatste keer te horen op de landelijke radiozender. Van der Velden was vijf jaar lang te horen op Qmusic.

Ook Joey van der Velden weg bij Qmusic Deze week maakte ook Marieke Elsinga bekend te stoppen bij Qmusic. Zij is vrijdag voor het laatst te horen.

Joey van der Velden werkte in eerste instantie als invaller op Qmusic. Sinds november 2011 had hij eigen programma’s in het weekend. Daarnaast was hij regelmatig als invaller te horen tijdens de ochtendshow.

Naast radio is Van der Velde bekend van televisie. Als presentator werkte hij onder meer voor Jetix en de Avro. Ook was hij jarenlang te zien in de series Costa en Kinderen geen bezwaar. [Radiowereld.NL]