Search
Close this search box.

Qmusic start maandag met de Top 500 van de 90s

Qmusic gaat vanaf maandag (4 maart) weer een flinke stap terug in de tijd. Dan zendt het station de Q-top 500 van de ’90s uit en dus komt er weer een flink portie eurodance, happy hardcore, boybands en girlpower voorbij.

De tijd van videobanden, happy hardcore, Tamagotchi en de eerste mobiele telefoontjes,” aldus Qmusic.

Tot en met vrijdag kan er nog gestemd worden voor de lijst. Tijdens de stemweek en tijdens de lijst Speelt Qmusic ook het spel ‘Rewind The 90s’. Het concept is simpel, wie weet welke 90s hit er achterstevoren wordt afgespeeld en als eerste in de uitzending komt, wint een paar Nike Air Max naar keuze.

Vorig jaar stond ‘Rainbow In The Sky’ van Paul Elstak voor het derteinde jaar op een rij op de eerste plek. De Spice Girls hadden zilver met ‘Wannabee’, gevolgd door ‘November Rain’ van Guns N’ Roses.

Radio 538 zond vorige week een 90s lijst uit. Ook hier stond Paul Elstak op 1, gevolgd door de AC/DC en Charly Lownoise & Mental Theo.

De Top 500 van de 90s is vanaf maandag dagelijks tussen 6 en 18 uur te horen op Qmusic. Op vrijdag 8 maart volgt de ontknoping kort voor 14 uur. [RadioWereld.NL]