Radio 538 start maandag met 4e editie Win met de Zin (filmpje)

Radio 538 start maandag (29 augustus) met een nieuwe editie van “Win met de zin”. Het concept is simpel. Vier stemmen zeggen de zin “Radio 538 – The Beat Of The Moment”. Wie de vier stemmen goed weet te raden wint de jackpot.

Vorig jaar september speelde Radio 538 de derde editie van Win met de zin. Gedurende drie rondes werd in een maand tijd 67.000 euro weggegeven.

Win met de Zin wordt gedurende vier weken elke werkdag tussen 7 en 19 uur ieder uur gespeeld op Radio 538. In de weekenden wordt het spel niet gespeeld.

De eerste opgave van Win met de Zin is al gelijk 5000 euro waard. Elke keer dat de juiste vier namen niet worden geraden wordt de jackpot verhoogd met 250 euro. Zodra er een winnaar is, start gelijk een nieuwe opgave die eveneens al gelijk 5000 euro waard is.

Het maximale bedrag dat te winnen valt is 100.000 euro. Let wel op, want hierover dient nog kansspelbelasting betaald te worden. Radio 538 zal deze in mindering brengen bij het uitkeren van de prijs.

Radio 538 luisteren?
Veel luisteraars van Radio 538 kampen al bijna twee weken met grote technische problemen. Luisteren naar Radio 538 via ‘Internet Explorer’ (IE) is nog steeds niet mogelijk. Ook de player van Slam werkt niet. Het radiostation werkt op dit moment nog steeds aan een oplossing. Wie niet kan luisteren moet een andere webbrowser gebruiken, bijvoorbeeld Chrome. [Radiowereld.NL]