Erik de Zwart vertrekt als station director bij Radio Veronica

[Update] Erik de Zwart vertrekt per direct als station director bij Radio Veronica, nu de fusie tussen Radio 538/Radio 10 (Talpa) en Radio Veronica/Sky Radio (Telegraaf Media Groep) is afgerond. Dave Minneboo, Radiodirecteur van de 538Groep, neemt zijn taken per direct over.

Voorlopig blijft hij wel nog als presentator te horen van maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 12.00 uur.

“Twee jaar geleden ben ik gevraagd om Radio Veronica weer op de juiste koers te krijgen. Die klus zit erop en nu is het weer tijd voor een volgende fase”, aldus De Zwart. Of de klus is gelukt is niet bekendgemaakt.

De Zwart, tevens voorzitter van de Stichting Nederlandse Top 40 en van de museumtreinstichting Mat. 54 Hondekop-vier, gaat zich nu binnen de TMG richten op de ontwikkeling van digitale video formats. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten