Zoek
Sluit dit zoekvak.

Barend van Deelen van 3FM naar Radio 538

3FM deejay Barend van Deelen stapt over van 3FM naar Radio 538, zo meldt het AD. Zaterdag maakt hij al zijn laatste radioshow op 3FM, bevestigt hij op Instagram. Van Deelen en 3FM hadden de laatste maanden onenigheid over het verdwijnen van zijn programma met Wijnand Speelman.

Barend van Deelen van 3FM naar Radio 538 Barend van Deelen: “De geruchtenstroom begint aardig op gang te komen en een van die geruchten is waar. Ik maak morgen mijn laatste programma op 3FM. Na 7 (!) schitterende jaren is het tijd voor wat nieuws.

Welke uitdaging dat gaat worden hoor je in de loop van komende week 3FM en @omroep.avrotros Thanks! Voor alles. Ondanks de maybe wat zure rand van de laatste maanden ben ik dankbaar en trots dat ik radio heb mogen maken in de meest leerzame speeltuin van Nederland”

Barend van Deelen doelt op het stoppen van het radioprogramma Barend en Wijnand.

Het is nog niet bekend wanneer de deejay voor het eerst te horen is op Radio 538. Hij gaat eerst nog twee weken op vakantie naar Sri Lanka. [Radiowereld.NL]