Search
Close this search box.

Top 500 van Het Foute Uur 2016 zonder Mattie en Wietze

Wekelijks luisteren veel luisteraars iedere dag naar ‘Het Foute Uur’ op Qmusic. Het programma met de foutste hits komt dit jaar weer met een ‘Top 500 van Het Foute Uur 2016’. Dit tv-programma wordt uitgezonden op zaterdag 31 december bij Net5, maar zonder Mattie Valk en Wietze de Jager, de deejays van de ochtendshow bij Q.

Top 500 van Het Foute Uur 2016 zonder Mattie en Wietze In de ‘Top 500 van Het Foute Uur 2016’ ontvangt presentatrice Airen Mylene dit jaar gedurende de laatste uren van het jaar verschillende muzikale artiesten, die ook in de lijst staan.

Tussen 20.30 uur en 00.00 uur zal Net5 ook diverse videoclips van artiesten uit de lijst laten zien.

Airen ontvangt de laatste avond van het jaar onder andere Esther Oosterbeek en Anita Heilker van de Dolly Dots, Erik van der Hoff alias Roberto Jacketti, The Vengaboys en de Divas of Dance: Nance van Twenty 4 Seven, Desiree Manders van 2 Brothers on the 4th Floor en Linda Estelle van T Spoon. Optredens worden onder andere verzorgd door Twarres, Right Said Fred, Kim Appleby en Dr Alban.

Mattie Valk en Wietze de Jager exit
Airen wordt de hele avond bijgestaan door Qmusic deejay Menno Barreveld.

De tv-zender maakt geen gebruik meer van Mattie Valk en Wietze de Jager, zoals in voorgaande jaren. [Radiowereld.NL]