Zoek
Sluit dit zoekvak.

Qmusic-deejay Stephan Bouwman openhartig over depressie

Qmusic-middagdeejay Stephan Bouwman is woensdagmiddag in tranen uitgebarsten tijdens zijn radioshow. Bouwman vertelde zijn luisteraars dat hij last heeft van een depressie. De bekentenis zorgde voor vele reacties en steunbetuigingen aan de deejay.

Qmusic-deejay Stephan Bouwman openhartig over depressie“Ik hoor een stemmetje in mijn hoofd en dat stemmetje is soms heel hard,” vertelde Bouwman.

En de laatste dagen is hij héél hard. Als ik in de spiegel kijk, dan zegt hij hoe lelijk ik ben. En als ik iets doe, dan noemt hij dat heel slecht en het kan eigenlijk nooit goed. Het is verdomde moeilijk om mee om te gaan.

Bouwman, die in 2016 meedeed aan The Voice en sinds begin 2017 in de middag op Qmusic te horen is, hoopt dat zijn bekentenis anderen aanspoort om openlijk te praten over hun depressie. “Ik heb net iets gedeeld omdat het even niet lekker met me gaat. En ik merk dat ik me ervoor schaam. Ik weet dat veel mensen hetzelfde meemaken.” [Radiowereld.NL]