Paul de Leeuw terug op zaterdagavond met: Wie steelt mijn show?

Jongleren. Kunstfluiten. Doedelzak spelen. Adele coveren. Talenten die denken de show te kunnen stelen, worden uitgedaagd om het beste van zichzelf te laten zien in het nieuwe tv-programma ‘Wie steelt mijn show?’ met Paul de Leeuw.

Iedere week verzorgt Paul de Leeuw vanuit een Nederlands theater in Doetinchem, Assen, Rijswijk, Rotterdam en Drachten een leuke avond met uiteenlopende acts. Er wordt gezongen, gedanst en er komen bijzondere mensen aan bod uit de zaal.

Paul is inzetbaar voor hulp en advies of als onderdeel van een act. Aan het einde van de avond kiest het publiek de act die de show heeft gestolen.

‘Wie steelt mijn show?’ is vanaf 7 januari tien weken lang op zaterdag om 21.35 uur (na ‘Wie Is De Mol‘) te zien op NPO 1.

Paul de Leeuw: ‘Al een paar jaar liep ik rond met het idee om het land in te gaan met een tv-show. Tijdens mijn meest recente theaterprogramma ‘Zingen zolang het duurt’ kon het publiek vanuit de zaal al verzoeknummers indienen.

En toen ik tijdens amateur night in het Apollo Theatre in New York was, viel alles samen. Daar schitteren talenten van over de hele wereld, het publiek mag reageren en er is een applausmeter. Zoiets gaat het worden.’ [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email