Zoek
Sluit dit zoekvak.

Rick van Velthuysen en Erik de Zwart blijven in de radiowereld

Erik de Zwart en Rick van Velthuysen blijven in de Radiowereld. De twee voormalige deejays van Radio Veronica blijven na hun avontuur bij Radio Veronica gewoon actief bij de regionale radiozender ‘Costa Blanca Radio’ aan de Costa Blanca in Spanje.

Volgens de initiatiefnemers, Erik de Zwart en Rick van Velthuysen, richt het radiostation zich sinds 2015 op een zeer brede doelgroep. Het format is erg opvallend. Costa Blanca Radio brengt muziek en informatie van 9 tot 90 jaar. Rick van Velthuysen is verantwoordelijk voor de muziekkeuze van CBR. Op de zender zijn naast de muziek alleen radiocommercials te horen. De zender brengt geen nieuws- en weerberichten.

Costa Blanca Radio is sinds 2015 in een groot gedeelte van de Costa Blanca te ontvangen. De van oorsprong Nederlandstalige radiozender is te ontvangen van Alicante tot Gandía en van de Marina Baja (Benidorm) tot de Marina Alta (Dénia).

Costa Blanca Radio is in de Marina Alta te ontvangen op 97.6 FM en in de Marina Baja op 101.4 FM. CBR startte in 2015 in de Marina Alta op 96.7 FM en in de Marina Baja op 101.3 FM. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten