Zo begon de eerste De Wild in de Middag op Radio 2 (audio)

Ruud de Wild is maandagmiddag officieel gestart met zijn middagshow op Radio 2. Na een weekje warmdraaien tijdens de Top 2000 was het nu tijd voor het echte werk. De Wild in de Middag is voortaan elke werkdag tussen 16 en 18 uur te horen op de publieke zender.

Zo begon de eerste De Wild in de Middag op Radio 2 (audio) Afgelopen najaar werd aangekondigd dat De Wild de overstap zou maken naar Radio 2 om daar een gloednieuwe middagshow te maken. De middagshow markeert de terugkeer van Ruud de Wild bij de NPO.

“Terug van weggeweest, van een lange reis, letterlijk en figuurlijk”, zijn Ruuds eerste woorden op zender in 2017. “Als jij er klaar voor bent, ben ik dan ook. Ik reik mijn hand aan, dan gaan we samen!”

De Wild maakt de middagshow overigens niet in zijn eentje. Hij krijgt hiervoor hulp van onder andere  Cielke Sijben. Zij is al langer te horen op Radio 2. Daarvoor was Sijben onder meer producer bij Giel op 3FM.

Beluister hier een compilatie van de start van De Wild in de Middag. [Radiowereld.NL]