Zoek
Sluit dit zoekvak.

3FM bij Nationale Dodenherdenking en Bevrijdingsfestivals

Op 4 mei doet de publieke jongerenzender 3FM verslag van de Nationale Dodenherdenking op de Dam in Amsterdam vanaf 18.00 uur. Tijdens de uitzending van Eva Koreman staat Dieuwke Teertstra op de Dam in Amsterdam om verslag te doen van de Nationale Herdenking en de 2 minuten stilte.

3FM bij Nationale Dodenherdenking en Bevrijdingsfestivals Dieuwke Teertstra spreekt onder anderen met bezoekers en met De Jeugd van Tegenwoordig, die als Ambassadeur van de Vrijheid aanwezig is.

5 mei
Op Bevrijdingsdag zijn enkele 3FM-deejays bij Bevrijdingsfestivals in het land. En 3FM presentator Frank van der Lende is door het Nationaal Comité 4 en 5 mei gevraagd om op de Bevrijdingsfestivals het verhaal van zijn oma Jacqueline Turfkruyer te vertellen.

3FM-deejay Herman Hofman vliegt met vrijheidsambassadeur ‘De Staat’ mee naar de Bevrijdingsfestivals van Limburg en Brabant. Zowel Frank als Herman zullen op 5 mei verslag doen in de verschillende programma’s. ’s Avonds tussen 19.00 en 22.00 uur komt Giel Beelen met zijn programma ‘On Stage’ vanaf Bevrijdingsfestival Haarlem. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten