Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Dit is de nieuwe programmering van Fresh FM

Fresh FM start maandag 15 mei met een nieuwe programmering. Onder andere Erwin van der Bliek, Jurgen, Lucien Foort en Joey Koeijvoets krijgen een dagelijks programma op de regionale dancezender in de Randstad.

Dit is de nieuwe programmering van Fresh FMOchtendshow met Erwin van der Bliek
Erwin van der Bliek trapt de dag af met de Fresh FM Ochtendshow tussen 7 en 10 uur. En dat belooft een show te worden die totaal anders is. Van der Bliek:

Tegenover al die grappig bedoelde ochtendshows gaan wij een heel strakke show maken die volledig draait om de muziek. Als enige Nederlandse ochtendshow worden de tracks doorgemixt, wat een unieke ‘feel’ oplevert. Ik heb er waanzinnig veel zin in!”

Fresh FM Heroes
DJ Jurgen blijft in de ochtend, al mag hij wat langer blijven liggen. Na meer dan 10 jaar ‘Wake Up Fresh’ is het tijd voor wat nieuws. Hij gaat tussen 10 en 12 uur ‘Fresh FM Heroes’ presenteren. In deze nieuwe show draait alles om de muzikale helden van Fresh FM.

Fresh Sandwich
Na een afwezigheid van 10 jaar is Joey Koeijvoets weer terug op Fresh FM. Joey doet de Fresh Sandwich van maandag tot en met donderdag tussen 12 en 14 uur.

Fresh @ Work
Van 14 tot 16 uur zendt Fresh FM de lekkerste non-stop tracks uit voor op het werk of gewoon voor thuis.

Lucien Foort In de Spits
De nieuwe middagshow van Fresh tussen 16 en 19 uur wordt gepresenteerd door Lucien Foort. Net als in de ochtendshow worden de tracks aan elkaar gemixt door diverse producers. In het laatste uur komen de beste de beste house classics, waar Fresh FM zo om bekend staat, voorbij

Nieuwe programma’s op vrijdagavond
Na de Feel Good 40, die gehandhaafd blijft op de vrijdagmiddag, zal Erwin van der Bliek een nieuwe show presenteren: “The Party Place”. De titel dekt de lading. Turbulentie van Mark van Dale verhuist naar de zaterdag.

Lucien Foort’s ‘Infinity Radio’ krijgt een live versie van 20 tot 22 uur, met veel aandacht voor nieuwe producers en nieuwe muziek.

Foto: Fresh / Eric van Kleef
Eerder werd al bekend dat Eric van Kleef Fresh FM komt versterken. Zijn populaire danceshow ‘Clubbin’ was eerder te beluisteren op Slam FM maar is vanaf begin juni elke zaterdagavond van 22 tot 02 uur te horen op Fresh FM. [Radiowereld.NL]