Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Eric van Kleef vanaf juni op zaterdagavond bij Fresh FM

‘Clubbin’, de bekende dance radioshow van Eric van Kleef zal vanaf juni te horen zijn bij het vernieuwde Fresh FM. Het dancestation, dat momenteel hard werkt aan een nieuwe programmering, maakte dat vrijdag bekend. De radioshow is al 13 jaar onafgebroken on air en is daarmee één van de langst lopende dance programma’s.

Bij Fresh FM zal ‘Clubbin’ iedere zaterdagavond te beluisteren zijn van 22.00 tot 02.00 uur. Eerder was Van Kleef al te horen bij ID&T Radio (2004 – 2007), Slam FM (2007 – 2014) en Radio Decibel (2014 – 2017).

Eric van Kleef: ‘’Het is geweldig om ‘Clubbin’ voort te kunnen zetten bij een station waar de passie voor dance vanaf spat. Dat ik in mijn eerste weekend in juni ook nog eens de ‘House Top 1000’ mag presenteren naast helden als Lucien Foort, Mark van Dale, DJ Jurgen en Armin van Buuren maakt het helemaal bijzonder.’’ [Radiowereld.NL]

Foto: Fresh / Eric van Kleef