RTL 4 herhaalt Chantal blijft slapen met Edwin Evers (filmpjes)

De aflevering van “Chantal blijft slapen” waarin Chantal Janzen gaat logeren bij Edwin Evers, wordt donderdag om 20.30 uur herhaalt op RTL4. Tijdens de aflevering trekt de presentatrice een dag en nacht lang op met de populairste ochtenddeejay van Nederland.

“Edwin, jij hebt ooit geroepen dat je mee zou doen. Maar ik heb het idee dat je er onderuit probeert te komen. Ik kom gewoon vandaag bij jou slapen,” aldus Janzen.

Een logeerpartij bij Edwin Evers betekent natuurlijk vroeg opstaan voor Chantal Janzen. En dat is best lastig als hij de avond daarvoor in Carré heeft gestaan met zijn band. Voor douchen is in Hardenberg geen tijd meer, dus dan moest dat maar in Hilversum in het pand van 538.

Een logeerpartij bij Edwin Evers betekent natuurlijk vroeg opstaan voor Chantal. En dat is best lastig als hij de avond daarvoor in Carré heeft gestaan met zijn band. [Radiowereld.NL]