Uitreiking Lokale Omroep Awards in Beeld en Geluid Hilversum

De Olon, de belangenorganisatie van de lokale omroepen in Nederland, gaat ook dit jaar weer op zoek naar de beste radio- en tv-programma’s bij de lokale omroepen. Daarom organiseert de Olon opnieuw de ‘Lokale Omroep Awards’.

Lokale omroepen kunnen zich nu weer aanmelden via de Olon tot 1 maart. De uitreiking van de Lokale Omroep Awards 2016 is op vrijdag 10 juni in Beeld en Geluid in Hilversum.

Er zijn Lokale Omroep Awards te winnen in de volgende categorieën: Radioprogramma, Televisieprogramma, Nieuws en Actualiteiten, Crossmediaal gebruik en Presentatietalent.

De jury van De Lokale Omroep Awards 2016 bestaat uit juryvoorzitter: Toine van Peperstraten (presentator FOX sport en SBS6 sport). Onderdeel Programma’s: Bart Jan Cune (Radio 538 Nieuws), Astrid de Jong (radiopresentator), Timo Kamst (opleidingscoördinator 3FM), Jeroen Overbeek (presentator NOS Journaal) en Liesbeth Staats (journalist, oa Brandpunt). Onderdeel De Lokale Omroep van het Jaar: Mezen Dannawi (NPO, Strategie en Beleid), Sieb Kroeske (docent Radiomanagement Hogeschool InHolland), Frits Lintmeijer (Adviseur strategie, organisatie, communicatie, politiek), Jan Westerhof (Directeur Audio NPO) en Michiel Bosgra (Studio040). [Radiowereld.NL]