Zoek
Sluit dit zoekvak.

Eddy Keur krijgt eigen show bij regionale omroep NH Radio

Eddy Keur gaat vanaf 2 september 2017 aan de slag bij NH Radio, waar hij twee dagen in de week zijn radioprogramma ‘Keur in de Middag’ gaat presenteren. ‘Keur in de Middag’ wordt iedere vrijdag van 15.00 tot 18.00 uur en zaterdag van 12.00 tot 15.00 uur live uitgezonden vanuit de NH Radio studio in Amsterdam.

Eddy Keur krijgt eigen show bij regionale omroep NH Radio Het wordt een infotainment programma met veel feel good items, spellen en informatieblokjes over sport, weer en nieuws.

Eddy Keur: “Ik ben er trots op om voor NH Radio aan de slag te gaan, we gaan er een feest van maken!”

De show kent twee edities waarvan de vrijdagmiddageditie moet zorgen voor een glimlach en een vrijdagmiddagborrel gevoel.

De zaterdageditie kent een rustiger tempo en heeft altijd een hoofdgast, een BN’er met wie over het leven en de liefde wordt gesproken.

Arjan Snijders, Station Manager van NH Radio: “Zijn grote talent zit ‘m in de combinatie van zijn enthousiasme, energie, humor en zijn gevatte opmerkingen waardoor er veel te lachen valt als je naar Eddy luistert.

Hij heeft veel programma’s gepresenteerd, waarvan de laatste twee jaar de ‘Show Zonder Naam’ op Radio 538. Sinds maart 2017 maakt hij het Late Night programma ‘Keur met Peren’ voor OUTtv, waarin bekende gasten uit de showbizz, sport en politiek bij hem op de bank zitten voor een gesprek over hun carrière en privéleven. [Radiowereld.NL]